Kwaliteitslabel voor ASZ

Kwaliteitslabel voor ASZ: “Erkenning voor alle artsen en medewerkers.”

Op basis van een overbruggingsaudit die plaatsvond in november 2022, kreeg het A.S.Z. van Qualicor Europe het heuglijke nieuws dat de gouden accreditatiestatus van de zorgorganisatie

Dankzij de verlenging van dit kwaliteitslabel, bewijst het A.S.Z. opnieuw dat het haar patiënten een hoog niveau van kwalitatieve en veilige zorg biedt en dat er een permanente cultuur van verbetering heerst. “We zijn als organisatie zeer trots dat we opnieuw dit accrediteringslabel hebben verkregen. Voor alle artsen en medewerkers is deze erkenning een beloning en een stimulans om zich de komende jaren verder te blijven inzetten voor een optimale kwaliteit en veiligheid voor al onze patiënten”, vertelt algemeen directeur, Sabine Siau. Hoofdarts, dr. Steven Rimbaut, is ook zeer fier. “Kwaliteit meten en bijstellen is cruciaal binnen een ziekenhuis. Wij zijn er ons terdege van bewust dat er te allen tijde verbeterpunten zijn, zo ook bij ons en wij nemen deze actief ter harte. Ook in de toekomst blijft het A.S.Z. kwaliteit vooropstellen op basis van onder andere interne audits, veiligheidsrondes, zelfcontroles, complicatieregistratie, internationale metingen, tevredenheidsenquêtes en bijscholingen”, zegt hij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *