Splinternieuw endoscopielab in ASZ voor behandeling pancreas- en galwegaandoeningen

De dienst Gastro-enterologie van het A.S.Z. in Aalst beschikt sinds kort over een splinternieuw endoscopielab met Azurion 5 voor beeldgestuurde behandeling van pancreas- en galwegaandoeningen

Sinds kort heeft de dienst Gastro-enterologie in het A.S.Z. op campus Aalst een labo voor invasieve gastro-enterologische procedures. Deze zaal en haar apparatuur is 24/7 beschikbaar voor patiënten van de dienst Gastro-enterologie die een invasieve endoscopische ingreep moeten ondergaan. Bovendien is deze splinternieuwe zaal uitgerust met een performante vaste Azurion 5, het next-generation platform voor minimaal invasieve beeldgestuurde chirurgie van het gezondheidstechnologiebedrijf Philips, dat zorgt voor een uiterst sterke beeldkwaliteit en als bijkomend voordeel ook een lagere stralingsdosis heeft voor zowel patiënten als personeel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *