Beste CORDA-vrienden,

Het is al een tijdje geleden dat jullie van ons nog wat nieuws vernamen maar het coronavirus heeft heel wat roet in onze werking gestrooid. Aangezien we nu éénmaal tot de risicogroepen behoren heb ik na consultatie van het bestuur besloten om alle activiteiten voor dit jaar te schrappen.

Corona hakt ook ferm in op ons dagelijks leven en door gebrek aan sociale contacten steekt bij vooral alleenstaanden EENZAAMHEID de kop op. ONS TIKKERTJE hebben we in deze uitzonderlijke omstandigheden ook niet kunnen verspreiden. Onze redactieploeg is evenwel niet bij de pakken blijven zitten en heeft samen met IT-kenners een nieuwe, gebruiksvriendelijke website ontwikkeld. Jullie kunnen vanaf nu onze CORDA-ASZ website raadplegen en onze berichten en activiteiten op de voet volgen. Het is onze bedoeling om in het postcorona tijdperk meer toelichting te geven over het gebruik van onze website.

Tevens ben ik ervan overtuigd dat sommige leden niet vertrouwd zijn met de “digitale wereld”. Indien we het financieel en/of logistiek aankunnen zullen we voor hen in overgangsperiode nog een papieren versie maken.

Uw Voorzitter,
Eddy Dierickx

                                             HOU    HET   VEILIG

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *